Menu

Intake & Tarieven

Hoe ga ik te werk

Nadat je contact hebt opgenomen per mail of telefoon plannen we een kennismakingsgesprek.
In dit kennismakingsgesprek hoor ik graag van jou wat je hulpvraag is en kun je aangeven wat je verwacht van de coachgesprekken en leer je mij beter kennen.
Ik zal verdere vragen stellen om dieper op je hulpvraag in te gaan en zullen we samen een doel voor het coachtraject formuleren.
In dit gesprek zullen we een voorlopig plan naar jouw behoefte maken van een hoeveelheid gesprekken.

Het intakegesprek zal een kennismaking zijn, waarin we samen, na wederzijds goedvinden, een route bepalen aan de hand van concrete doelen. 

Voor een coachingstraject staan gemiddeld 5 gesprekken. Dit kan naar behoefte bijgesteld worden worden naar minder of meer gesprekken. 
Indien er tijdens het intake gesprek een specialistische hulpvraag ligt waar andere passende expertise voor nodig is dan ik je kan bieden, zal ik je in contact brengen met een voor jou geschikte therapeut.

Intake & Tarieven

Een kennismakingsgesprek is van belang om elkaar te ontmoeten en te kunnen bepalen of je je bij mij op je gemak voelt en om te kijken of je hulpvraag past bij mijn manier van coachen. Bij aanmelding voor een kennismakingsgesprek stuur ik je een intake formulier toe. Door middel van deze gegevens heb jij de tijd om je coach/hulpvraag te bedenken.

  • De kosten van een intakegesprek zijn 55,-

Voor een coachingstraject ga ik gemiddeld uit van 5 tot 10 gesprekken, volledig naar behoefte van de client. De hoeveelheid gesprekken plannen we in overleg en naar behoefte. Deze kunnen tussentijds gewijzigd worden.Indien je besluit een coachingstraject aan te gaan zal ik je vragen een behandelsovereenkomst te tekenen, die ik zal toelichten.

  • De kosten voor coachingsgesprekken zijn 65,- per 60 minuten.