Menu

Coaching

Via ‘Morgen dans je weer’ wil ik samen met jou oplopen en je begeleiden en ondersteunen op je weg naar heelheid en groei.
Hoe je omgaat met situaties die op je pad komen worden mede bepaald door hoe je opgegroeid bent en hoe je je hebt ontwikkeld in de loop van de jaren. Zo heb je je manieren (copingmechanismen) eigen gemaakt om om te gaan met situaties. Er kunnen momenten komen in je leven waarin je manieren van omgaan je niet meer helpen maar juist meer in de weg gaan staan.
Wanneer je te maken krijgt met verdriet, pijn, zorgen of teleurstellingen kan dit je verlammen of het gevoel geven dat je vastloopt.
Zo kan het je verbinding met jezelf of met anderen in de weg gaan staan. Je ervaart een innerlijk conflict. Je kunt je bijvoorbeeld afvragen: ‘ik wil niet zo denken of handelen, waarom doe ik het wel?’ Of: ‘ik wil graag maar het lukt mij niet, of ‘ik wil mijn grenzen aangeven, maar ik doe het niet’.

In de coaching zal ik door middel van vragen stellen, door oefeningen en opdrachten je meer bewustwording geven van jouw overtuigingen en gevoelens. Wanneer je dit bewustzijn verder ontwikkeld zal het je meer grip en keuzevrijheid geven in wat je wel en niet doet.
Ik benader jou met mildheid en zonder oordeel, ik ben ervan overtuigd dat we elkaar nodig hebben. We hebben het nodig om gekend en begrepen te worden. En soms om gespiegeld te worden in patronen waar we in verstrikt zijn geraakt.
Door met nieuwsgierigheid naar je eigen leven te kijken kun je een stevigere basis ontwikkelen waardoor je meer in je kracht zult staan en je relaties met mensen (en met God) zal verdiepen en groeien.

“Als je baalt van gisteren en zeker weet dat je het morgen anders wilt, gun jezelf dan vandaag een start van een nieuw begin.”

-Onbekend-
Integratieve Coaching

Integratief houdt in: ‘volledig’.
Integratieve coaching is gericht op de mens als geheel. Je bent een mens met psychische, sociale, lichamelijke en spirituele dimensies. Deze beïnvloeden elkaar en vormen één geheel. 
Zowel het denken, voelen, handelen als lichaamsbewustzijn staan centraal in mijn coaching.

Het doel van de coaching is jou ondersteunen en begeleiden op jouw weg naar heling en groei. Waarin jij in je kracht staat en vanuit keuzevrijheid kunt handelen. 

Christelijke coaching

Ik ben een Christelijke Coach.
Of je mijn christelijke overtuigingen deelt of niet, ik respecteer je in wie jij bent en welke mening je ook hebt, je bent welkom!
Indien je wel een christelijke visie hebt en deze op welke manier dan ook wilt meenemen in de gesprekken kan dat, dan kijken we samen welke rol jij dit wilt geven in jouw traject.