Menu

Over mij


Na een medische rollercoaster van zeven jaar werd ik moeder van een prachtige dochter: Chloë. Naast de vreugde die haar leven brengt, bleek de geboorte het begin van een tweede periode van pijn. Door de bevalling kreeg ik een gebroken stuit en leef ik nu met chronische stuit- en bekkenpijn.


De blogs

In de blogs deel ik de ervaringen, hoop en innerlijke strijd die ik afgelopen jaren doormaakte.

Hoe ga ik om met de wil om veel meer te kunnen dan mijn lichaam aankan? Hoe verwerk je teleurstelling wanneer een behandeling voor de zoveelste keer tevergeefs blijkt? Wat doet gebrokenheid van mijn lichaam met mijn verwachtingen van het leven? Waar leef ik voor als ik nog weinig kan geven van dat wat ik zou willen geven?

Deze vragen heb ik mijzelf gesteld en het beantwoorden is een constant zoekproces. Via deze blogs wil ik delen hoe deze zoektocht voor mij is verlopen.

In de eerste plaats omdat ik openheid wil geven over de innerlijke strijd. In de tweede plaats omdat ik hoop dat ik met mijn verhaal anderen kan aanmoedigen om zich te uiten over dat wat er in hen leeft.

Persoonlijk

Ik ben Ruth Doetjes. In 2007 getrouwd met Maurits. In 2016 is onze lieve dochter Chloë geboren. We genieten enorm van haar!
Ik heb een hart voor mensen. Deze passie kon ik uitdragen in mijn werk als verpleegkundige op de afdeling Gynaecologie en Verloskunde. In de afgelopen jaren heb ik een Integratief Coachopleiding gevolgd om mijn verlangen uit te kunnen leven en me te verbinden met mensen. Deze studie heeft me tegelijk meer inzicht gegeven in mijn innerlijke wereld.

God is voor mij de Bron van mijn leven. Ik geloof dat Hij de Schepper, (innerlijke) Genezer en Koning is.